Nanna Fields.jpg

”Det er lige nu, at vi skal vise, hvad vi som bydel kan byde på”

 

Nanna Florang Pedersen

Hvem er du & hvad er din tilknytning til Ørestad?

Jeg er ansat som Shoppingcenter Coordinator i Field’s og jeg har ansvaret for alle events i centret. Derudover bor jeg selv i Ørestad Syd og har derfor en stor tilknytning til området.

Hvorfor bidrager I til Ørestad Kulturdag?

Vi bidrager til Ørestad Kulturdag, fordi vi ser os selv som en del af fællesskabet og ønsker at deltage i de lokale aktiviteter. Vi vil gerne være med til at vise, hvad Ørestad kan byde på. Tidligere var Field’s et stort center på en mark, men nu er byen vokset op omkring os, og vi ønsker at tage del i den, ligesom vi i år har startet Field’s Charity, som hvert kvartal donerer 10.000 kr. til et lokalt projekt/organisation/klub i Ørestad. Vi vil også gerne være med til at gøre Ørestad til en unik destination, skabe oplevelser for de lokale beboere og gøre Ørestad mere eftertragtet for nye beboere. 
 

Hvad tænker du, når du hører årets tema: ”Ørestad i Bevægelse”?

Jeg tænker på, hvor meget der er sket ude i Ørestad og hvor meget, der kommer til at ske. Det er lige nu, at vi skal vise, hvad vi som bydel kan byde på.
 

Hvis du skulle fremhæve det bedste ved Ørestad, hvad skulle det så være?

Kombinationen mellem by og land. Du har fælleden på den ene side og byen på den anden, og sammen skaber det en rigtig smuk synergi. Derudover er Ørestad en bydel med mange interessenter, som hver især er gode til at vise, hvad Ørestad kan byde på.