Timo-Hoffman.jpg

”. . . enhver by, stor som lille, indimellem har rigtig godt af en stor “havefest”

Timo Hoffman

Hvem er du & hvad er din tilknytning til Ørestad?

Timo Hoffman, ejer af Timo&Co, som består af fem restauranter, hvoraf tre af dem ligger i Ørestad. Derudover bor jeg også selv med min familie i Ørestad.

Hvorfor bidrager du til Ørestad Kulturdag?

Fordi jeg tror, at enhver by, stor som lille, indimellem har rigtig godt af en stor “havefest”. Jeg tror det styrker forståelsen af, hvor man bor og færdes.
 

Hvad tænker du, når du hører årets tema ”Ørestad i Bevægelse”?

Nu har jeg været med herude siden 2010, og man kan i den grad tale om en bydel i bevægelse. Det har været, og er fortsat, fuldstændig fantastisk og enestående at opleve den transformation, der er i spil herude. Og nu kommer så næste bølge af udvikling af Ørestad i form af en masse gode, sociale initiativer, og der bliver arbejdet lidt mere “kosmetisk” med byen, synes jeg godt, man kan sige.
 

Hvis du skulle fremhæve det bedste ved Ørestad, hvad skulle det så være?

Den føromtalte transformation synes jeg er meget spændene at være en del af, for det tricker et eller andet i mig – det synes jeg er fedt.