SØNDAG D. 26. AUGUST


AC HOTEL BELLA SKY INVITERER TIL GRATIS FILMFREMVISNING

Billede: AC Hotel Bella Sky

Billede: AC Hotel Bella Sky

Dagen efter Ørestad Kulturdag inviterer AC Hotel Bella Sky til gratis filmfremvisning. De viser to helt store klassikere. Kl. 15.00 for det yngre publikum og kl. 18.00 for de lidt ældre:

Kl.15.00 viser vi en af Pixar´s største animationsfilm gennem tiderne. Vi følger drengen Anders, og hans legetøj, som på forunderlig vis bliver bragt til live, når Anders ikke er tilstede. Cowboy-dukken Woody har lige siden Anders var helt lille været hans yndlingslegetøj, men til sin fødselsdag får han i gave den helt nye og smarte rum-action figur, Buzz Lightyear. Hvordan mon Woody og de andre legetøjsfigurer håndterer den udfordring?

Tag ungerne med til en sjov og hyggelig eftermiddag i Comwell Conference Center Copenhagens helt egen biograf (lige ved siden af AC Hotel Bella Sky)

Det vil være muligt at købe popcorn og sodavand til forestillingen.

Billetter kan bestilles her http://www.trippus.net/toystory

Kl.18.00 Find din gamle pilotjakke frem, puds dine Ray-Ban solbriller og spænd sikkerhedsbæltet, for nu skal vi ud at flyve med Maverick (Tom Cruise) og Iceman (Val Kilmer) Vi følger Maverick og Icemans kamp på flyveskolen, og de udfordringer der opstår. Se eller gense det højtelskede drama fra 1986, hvor Tom Cruise charmerede sig ind i tusindevis af unge kvinders hjerter, og drenge drømte om at blive jagerpiloter. 

Det vil være muligt at købe popcorn og sodavand til forestillingen.

Billetter kan bestilles her: http://www.trippus.net/topgun

NB! Der er begrænset antal pladser til forestillingerne.